آخرین اخبار

11. ارديبهشت 1392 - 10:56   |   کد مطلب: 7280

5214

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد در جلسه ای به مناسبت گرامیداشت مقام زن، حضرت فاطمه (س) را الگوی بی بدیل همه ی زنان عالم توصیف و اظهار امیدواری کرد تا زنان ایرانی خصوصاً شاغلین دانشگاه آزاد اسلامی با تأسی از این بانوی بزرگ مسیر زندگی خویش را با آگاهی بپیمایند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آواسیدجمال،علیرضا پیرحیاتی در این جلسه که با حضور بانوان عضو هیأت علمی و کارمند دانشگاه برگزار گردید، ضمن تبریک به مناسبت سالروز میلاد خجسته ی حضرت فاطمه (س) و سلاله ی پاکش امام خمینی (ره) نامگذاری این روز عزیز را به عنوان گرامیداشت مقام زن نشانه ی جایگاه رفیع و والای بانوان دانست و تصریح کرد، پس از پیروزی با شکوه انقلاب اسلامی ایران، در سالهای دفاع مقدس و حال حاضر، زنان ایرانی نقش مهمی در خلق حماسه های ملی ایفا کردند و به جهانیان ارزش زن را در پوشش اسلام ثابت نمودند.

وی با اشاره به اهمیت بخشی دانشگاه آزاد اسلامی به بانوان شاغل در این دانشگاه و تسهیلات اعطاء شده به ایشان خاطرنشان کرد که امروز این دانشگاه بزرگ بسیاری از موفقیت های خود را مرهون زحمات این بانوان ساعی می داند و هیچگاه خدمات آنان در این مجموعه نادیده گرفته نخواهد شد.

پیرحیاتی همچنین اسلامی بودن زنان در کشور و خصوصاً دانشگاهها را یکی از مهمترین عوامل تحقق ایجاد تمدن درخشان اسلامی ذکر کرد و بهترین روش اسلامی بودن را عمل به دستورات دینی و قدم برداشتن در راه بانوان بزرگی همچون فاطمه زهرا (س) عنوان کرد.

شایان ذکر است در پایان به رسم یادبود به بانوان حاضر در این جلسه لوح تقدیرهایی در خصوص گرامیداشت مقام زن و تشکر از زحمات بی شائبه ی آنان اهدا شد.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal