آخرین اخبار

28. تير 1405 - 10:20   |   کد مطلب: 49702
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از برگشت ۲۸ میلیارد ريال به حساب مالباختگان جرائم ناشي از کلاهبرداری رايانه‌ای توسط پليس فتا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، مصيب شاهملکی در گفتگو با خبرنگار فارس در اسدآباد اظهار کرد: در پي به دام افتادن عده‌ای از شهروندان توسط کلاهبرداران رايانه‌ای و برداشت از حساب آنان، بررسی موضوع در دستور کار پليس فتا اسدآباد قرار گرفت.

وی افزود: با اقدامات فني و شبانه‌روزی عوامل پليس فتای شهرستان، حساب کلاهبرداران جرائم رايانه‌ای و اينترنتی شناسايی و مسدود شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد با اشاره به برگشت مبلغ ۲۸ میلیارد ريال به حساب مالباختگان گفت: با اقدام به موقع و تخصصی پليس فتا، وجوه فوق به حساب مالباختگان مسترد شد.

وی با اشاره به وقوع بالای کلاهبرداری و جرائم اينترنتی در پی عدم آگاهی شهروندان و یا تطمیع طعمه‌های خود از طرق مختلف، ادامه داد: ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در طول تیرماه به حساب مالباختگان مسترد شده است. 

شاهملکی در پايان با معرفی شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ برای بهره‌مندی از خدمات فوريتی و شبانه‌روزی پليس فتا گفت: براي کسانی که حسابشان در لحظه هک شده زمان طلايي نيم الی يک ساعت اول بسيار اهميت دارد که هر ساعت از شبانه‌روز حتی در ايام تعطيلات می‌توانند از طريق تماس با پليس فتا نسبت به مسدودي حساب و استرداد وجه خود اقدام کنند.

 

انتهای خبر/

دیدگاه شما