آخرین اخبار

4. ارديبهشت 1392 - 4:31   |   کد مطلب: 7095

عضو فراکسیون رهروان ولایت گفت: امیدوارم پویایی دانشجویان و دانشگاه‌ها هر چه به انتخابات خرداد ماه نزدیک‌تر می‌شویم، افزایش یابد.

بهروز نعمتی گفت: دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی با توجه به گرایش‌های سیاسی کاندیداها در شکل دادن فضای انتخابات تاثیر می‌گذارند.

این عضو فراکسیون رهروان ولایت افزود: فضای دانشگاه‌ها، فضای پویا و فعال است و دانشجویان به عنوان صحنه‌گردانان اصلی فضای سیاسی دانشگاه‌ها، ظرفیت و انرژی بالقوه‌ای دارند که در نهایت موجب انتشار موج انتخابات به سایر طبقات اجتماعی می‌شود.

نماینده مردم اسدآباد یادآور شد: طی 34 سال گذشته جنبش‌های دانشجویی اصلی‌ترین رکن برگزاری بیش از 30 انتخابات کشور بوده‌اند، امید می‌رود در انتخابات خرداد ماه نیز پویایی سال‌های گذشته دانشجویان و جنبش‌های دانشجویی تداوم یابد.

نعمتی گفت: فضای شور و شعور انتخاباتی در دانشگاه‌ها در حال شکل گرفتن است و نشانه این پویایی بیانیه‌ها، مناظره‌ها و دعوت‌هایی است که از نمایندگان برای حضور در دانشگاه‌ها انجام می‌شود.

منبع:ایسنا

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal