اگر بحث این است که می خواهند به فوتبال پاس کمک کنند، هیچ اشکالی ندارد می توانند در همین همدان به تیم کمک کنند تا نتیجه های دلخواه کسب شود. لزومی ندارد برای پیشرفت دوباره تیم را به تهران برگردانند. برای تیم داری هیچ اشکالی وجود ندارد اما مسئله اصلی این است که محل تامین اعتبار درست با توجه به هزینه های فعلی فوتبال وجود دارد یا خیر؟
به گزارش آواسیدجمال به نقل ازهمدان پرس،کاظم اولیائی در واکنش به شایعه تلاش مصطفی آجرلو برای واگذاری امتیاز پاس همدان گفت: هر سازمانی برای خودش تعریف و شرح وظایف دارد و با توجه به همان ها پیش می رود. ما نمی توانیم به سازمانی شرح وظایف بدهیم. براساس همین شرح وظایف بود که نیروی انتظامی هم که وظیفه خودش را برقراری نظم و امنیت می دانست، در سال ۸۶ تصمیم گرفت تیم داری نکند. اگر هم در این بین نهادی می بینید که وظیفه دارد در ورزش کار کند هیچ اشکالی ندارد.
وی در ادامه با اشاره به چگونگی انتقال پاس به همدان گفت: ما زمانی که بحث این شد که فوتبالمان حرفه ای شود قبول کردیم که طبق اصول حرفه ای رفتار کنیم و فوتبال را از حالت آماتور بودن به حالت یک شغل دربیاوریم. زمانی که پاس می خواست به همدان منتقل شود نیروی انتظامی استدلالش این بود که ورزش حرفه ای شده است و همه تیم های ورزشی اش را منحل کرد، فقط فوتبالش ماند که آن هم به همدان منتقل شد. ماجرا همین بود وگرنه برخلاف برخی حرف ها این نبود که کسی قدرت دستوری داشته باشد و بگوید پاس باید به همدان منتقل شود.
وی ادامه داد: فردی که در مجموعه ای حقوق بگیر است حق تعیین تکلیف برای راس مجموعه را ندارد که بخواهد بگوید مسئولان باید فلان تصمیم را بگیرند. حالا در این بحث اگر نهادی به این نتیجه برسد که در شرح وظایفش ورزش هم جا دارد و می توانند در فوتبال کار و هزینه کنند هیچ ایرادی ندارد.
اولیایی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه پاس به موسسه شهدای الوند واگذار شده است آیا امکان دارد تیم به نهادی دیگر واگذار شود گفت: در ایران امکان هر اتفاقی وجود دارد، تصمیم گیر اصلی در این ماجرا هم خود مسئولین فعلی پاس هستند. پاس الان نتیجه حضورش در همدان مشخص شده و یکی از میوه های آن که تیم الوند است رشد کرده و در حال صعود به لیگ برتر است.
وی ادامه داد : اگر بحث این است که می خواهند به فوتبال پاس کمک کنند، هیچ اشکالی ندارد می توانند در همین همدان به تیم کمک کنند تا نتیجه های دلخواه کسب شود. لزومی ندارد برای پیشرفت دوباره تیم را به تهران برگردانند. برای تیم داری هیچ اشکالی وجود ندارد اما مسئله اصلی این است که محل تامین اعتبار درست با توجه به هزینه های فعلی فوتبال وجود دارد یا خیر؟
اولیائی در پایان افزود: الان مشکل اصلی فوتبال ما تامین اعتبار از مجرای صحیح است. مثلا همین تیم ذوب آهن تا سال قبل از مدعیان قهرمانی بود اما به خاطر همین مشکلات تامین اعتبار روند تیم نزول پیدا کرده و به ته جدول رفته است. در همین اصفهان پلی اکریل هم به خاطر همین مشکل اعتبارات منحل شد.
دیدگاه شما