آخرین اخبار

9. آبان 1391 - 11:21   |   کد مطلب: 3324

رمز جاوادنگی حسین فهمیده ها در اقتدا کردن آنان به ولایت است.

به گزارش آواسیدجمال به نقل ازرودآوررییس آموزش و پرورش تویسرکان در صبحگاه مشترک بسیج دانش آموزی و سالروز شهادت حسین فهمیده، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: بسیجی واقعی یعنی امام علی (علیه السلام) ،گفت:  رمز جاودانگی شهید حسین فهمیده و شهدا، اقتدا کردن آنان به مولای خود است.

علی بیات در این مراسم که در دبیرستان حاج غفار رسولی برگزار شد افزود: امام علی (علیه السلام) دارای خصوصیات ویژه ای بودند و مهمترین آنها جاذبه و دافعه آن حضرت است.

بیات با بیان اینکه  انسانها چهار گروه هستند، افزود:  گروهی که تنها جاذبه دارند؛ یعنی افرادی که دوست و دشمن ، کافر و  و مومن همه او را دوست دارند؛ منافقین هستند.

وی در خصوص گروه دوم که فقط دارای خصوصیت دافعه می باشند، افزود: این گروه ، ناتوانترین افراد هستند ، چرا که نه دوست و نه دشمن هیچ گاه به او نزدیک نمی شوند.

بیات گروهی را  که نه جاذبه دارند و نه دافعه ، انسان های خنثی و بی خاصیت جامعه معرفی کرد.

وی گروه چهارم را که جاذبه و دافعه را با هم دارند،  انسان های وارسته عنوان کرد و با تأکید بر این نکته که جاذبه و دافعه امام علی(ع) در اوج است افزود: این حضرت با خدا محوری و حق مداری محض دارای دوستانی همچون میثم تمارها بودند و به دلیل وقف کردن وجود خویش برای اسلام ، مخالفین کافری داشتند.

بیات با اشاره به اینکه بسیجی حقیقی کسی است که جاذبه و دافعه اش در حد اعلی باشد خاطر نشان کرد: شهیده فهمیده ها حاصل تربیت صحیح با محوریت اسلام و ولایت است .

وی اساسی ترین اصول زندگی و لازمه پیشرفت جامعه را در وجود اصل تربیت و پرورش در کنار همه برنامه های زندگی عنوان کرد و گفت: جامعه و بخصوص شما دانش آموزان با پیروی از شهدا و و تبعیت از ولایت فقیه و قرار دادن تربیت در کنار تعلیم می توانید انسان هایی در اوج جاذبه و دافعه باشد.

بیات در بخشی دیگر از سخنان خود  با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: دشمن تلاش می کند یأس و نا امیدی را در جوانان ما وارد کند افزود: همه تلاش ها و تحریم های ۳۳ ساله اسکتبار برای دور ساختن جوانان ما از اسلام و قرآن است.وی افزود: یأس و نا امیدی از شیطان است و پیروز ملتی هست که با تلاش و کوشش و با امید به آینده، برنامه ریزی صحیحی برای خود تدوین کند.

وی در پایان از دانش آموزان و معلمین خواست با حضور پرشور و حداکثری خود در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان که بعد  از اقامه نماز جمعه این هفته برگزار می شود، باردیگر مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بزنند.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal