آخرین اخبار

8. اسفند 1400 - 20:25   |   کد مطلب: 41570
مدیر اداره ورزش و جوانان اسدآباد از پلمب ۵ واحد باشگاه ورزشی خصوصی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش آوای سیدجمال، مهدی صمدپناهی با اشاره به تغییر وضعیت رنگ بندی اسدآباد از قرمز به نارنجی، اظهار کرد: در شرایط قرمز کرونایی تعداد پنج باشگاه ورزشی خصوصی شهرستان که به صورت پنهانی و زیرزمینی در حال فعالیت بودند شناسایی، تعطیل و پلمب شدند

 

 

وی با اشاره به اینکه در شرایط قرمز کرونایی پیرو تصمیم ستاد کرونا تمامی اماکن ورزشی سطح شهرستان از جمله اماکن ورزشی زیرمجموعه اداره ورزش و جوانان تعطیل بودند، خاطر نشان کرد: عمده مشکل بحث فعالیت زیرزمینی برخی از باشگاه‌های خصوصی بود که در همین رابطه نسبت به تعطیلی و پلمب پنج باشگاه اقدام شد.

 

 

صمدپناهی با اشاره به وضعیت نارنجی شهرستان در رنگ بندی‌های اخیر کرونایی یاد آورشد: در جلسه روز آینده ستاد کرونا شهرستان نحوه از سرگیری فعالیت مجدد باشگاه‌های ورزشی شهرستان مشخص می‌شود.

  ایسنا

انتهای پیام

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal