13. آبان 1404 - 20:19   |   کد مطلب: 49651
مانور آمادگی پدافند غیرعامل در اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همدان برگزار شد
همزمان با هفته نکوداشت پدافند غیرعامل، مانور آمادگی و هماهنگی نیروهای راهداری با هدف ارتقای سطح آمادگی در شرایط بحرانی، در اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، در راستای گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، مانور آمادگی و هماهنگی عوامل راهداری با حضور حمید پرورشی خرم، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، و جمعی از معاونان و کارکنان این اداره‌کل برگزار شد.

در این مانور سناریوهای مختلف مرتبط با نحوه واکنش در شرایط اضطراری، ایمن‌سازی مسیرها، تأمین تجهیزات امدادی و تداوم خدمات‌رسانی در بحران‌ها به‌صورت عملیاتی تمرین شد.

حمید پرورشی خرم مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان همدان در حاشیه برگزاری این مانور در مصاحبه ای با تأکید بر اهمیت اجرای برنامه‌های پدافند غیرعامل گفت: هدف از برگزاری این‌گونه مانورها، افزایش سطح آمادگی کارکنان، کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها و ارتقای هماهنگی میان واحدهای عملیاتی در مواقع بحران است.

وی افزود: پدافند غیرعامل به‌عنوان یک رویکرد پیشگیرانه، نقش مهمی در حفاظت از سرمایه‌های انسانی و فیزیکی حوزه راهداری دارد و باید در همه بخش‌ها نهادینه شود.