3. مرداد 1403 - 7:18   |   کد مطلب: 48165
ناوگان حمل و نقل استان همدان آماده جابجایی زائران اربعین است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان از آمادگی ناوگان حمل و نقل عمومی این استان برای جابجایی زائران اربعین حسینی خبر داد. ️

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،مهرداد آهکی گفت: از تمام ظرفیتی که داریم برای این منظور استفاده خواهیم کرد تا زوار برای تردد در محور‌ها دچار مشکل نشوند.

او تاکید کرد: نرخ های بلیت سفر اربعین از سوی ستاد اربعین کل کشور به زودی تعیین و به شرکت های حمل و نقل و پایانه های مسافربری اعلام خواهد شد.

آهکی تصریح کرد: تدابیر لازم برای جابجایی بدون دغدغه زائران اتخاذ شده تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن در خدمت زوار امام حسین(ع) باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان افزود: همچنین نیروهای راهداری این اداره کل در ایام اربعین در پایانه‌های مرزی حضور خواهند داشت تا به بهترین نحو ممکن تردد زائران استان را مدیریت کنند.
️
مدیرکل راهداری استان همدان با اشاره به اهمیت نظارت بر عملکرد ناوگان مسافربری گفت: دوربین‌های نظارت تصویری در راه‌های استان فعال هستند و سرعت و تخلفات اتوبوس‌ها را رصد خواهند کرد.

️این مسئول ادامه داد:  تمامی هماهنگی های لازم با انجمن‌های صنفی و شرکت‌های حمل و نقل برای آمادگی ناوگان و جابجایی زائران انجام می شود و ناوگان حمل و نقل مسافر استان با تمام ظرفیت آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین است.

او گفت: راهداری استان در خدمت زائران است تا آنها سفری ایمن، راحت و مطمئن داشته باشند.

افزون بر ۱۶۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در استان برای جابجایی زائران اربعین آماده است.
️آنتهای خبر/

برچسب‌ها: 
ناوگان حمل و نقل
استان همدان
زائران اربعین