6. شهريور 1401 - 13:00   |   کد مطلب: 43135
افتخار اسدآباد دیدار استقلال را سوت می‌زند
پیام حیدری یکی از داوران به نام اسدآباد در سطح کشوری بازی فوتبال روز سه شنبه را قضاوت خواهد کرد.

به گزارش آوای سیدجمال، کمال عربیان نایب‌رئیس هیات فوتبال استان همدان در گفتگو با یکی از رسانه های استان از قضاوت پیام حیدری در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور خبر داده است.

پیام حیدری یکی از داوران به نام و از افتخارات دیار سیدجمال الدین اسدآبادی است که در روز سه‌شنبه هفته جاری بازی فوتبال استقلال را از ساعت ۲۰:۳۰ در استادیوم شهید بهنام محمدی شهر مسجدسلیمان قضاوت خواهد کرد.

 نایب‌رئیس هیات فوتبال استان همدان در این زمینه اعلام کرد که برادران حیدری در سه هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور قصاوت داشتند، به‌طوری که در هفته نخست بیژن حیدری بازی افتتاحیه لیگ یعنی استقلال و سپاهان اصفهان را سوت زد، در هفته دوم پیام حیدری داور بازی حساس پرسپولیس تهران و فولاد خوزستان بود و هفته گذشته هم دیدار مس رفسنجان و ذوب‌آهن اصفهان را بیژن حیدری قضاوت کرد.

انتهای پیام/ن

برچسب‌ها: 
پیام حیدری
داور