17. تير 1401 - 22:05   |   کد مطلب: 42709
در شهرستان اسدآباد؛
کشف ۷۶۳ قطعه لوازم جانبی تلفن همراه قاچاق
جانشین انتظامی همدان، از کشف هفت دستگاه گوشی تلفن همراه و ۷۶۳ قطعه لوازم جانبی انواع تلفن همراه به ارزش ۲ میلیارد ریال در شهرستان اسدآباد خبر داد.

به گزارش آوای سیدجمال، سرهنگ رضا زارعی گفت: در ۲ روز گذشته ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان اسدآباد با همکاری ماموران یگان امداد با هدف اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز به کنترل خودرو‌های عبوری در سطح محور‌های مواصلاتی پرداختند.

وی افزود: کارکنان در حین اجرای طرح به یک دستگاه خودرو در میدان سید جمال الدین مشکوک شده و آن را متوقف کردند که در بازرسی از آن، گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی تلفن همراه کشف و سه نفر دستگیر شدند.
 
جانشین انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه ارزش محموله مکشوفه برابر نظر کارشناسان ۲ میلیارد ریال برآورد شده، گفت: پرونده در این راستا تشکیل و متهمان به مرجع قضایی معرفی شدند.
 

برچسب‌ها: 
مبارزه با قاچاق کالا
قاچاق کالا
گوشی تلفن همراه